0151 # 040151 # 040151 # 04

0151 draft

Αν θέλετε να δείτε πρώτες και πρώτοι απ’ όλους αν στο άμεσο μέλλον θα λέμε ‘τρόϊκα’ ή ‘ομάδα εμπειρογνωμόνων’, ‘στρατόπεδα κράτησης μεταναστών’ ή ‘ανοικτού τύπου κέντρα φιλοξενίας’, ‘χρυσαυγίτικους θύλακες στην αστυνομία’ ή ‘μεμονωμένα περιστατικά’, ‘σχετικοποίηση του Ολοκαυτώματος’ ή ‘ατυχές συμβάν’, ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ και αγοράσετε το επόμενο τεύχος του 151! Τα λεφτά σας θα χάσετε! Το πλήρωμα του χρόνου έφτασε και ο όμιλος βανδάλων της ελληνικής καθημερινότητας με στόχο να κρατήσει για περισσότερο το άνοιγμα δώρων και η επήρρεια των ναρκωτικών, σας προσφέρει άλλο ένα 50σελιδο τεύχος  (plus ένα σχεδόν ακατανόητο εξώφυλλο) στην τιμή-ευκαιρεία του 1,5 ευρώ (τι ψυχή έχει μωρέ…).

Μη χάσετε το κείμενο για τις ελπίδες και τις προσδοκίες μας για την κυβέρνηση σύριζα (ανθέλληνες νεοταξίτες), μια συνέντευξη γύρω από το γερμανικό pegida και την πλούσια κινηματική ιστορία της γερμανίας (κατακάθια του καφέ), μια μακροσκελή ανάλυση για το πως η ελληνική αριστερά – και ειδικά το περιοδικό Sarajevo – έχει αποδείξει έμπρακτα πως δεν χρειάζεται το Ολοκαύτωμα και άλλες τέτοιες ιστορικές λεπτομέρειες για να δράσει αντιφασιστικά (antifa negative), έναν υπέροχο οδηγό ναυτιλομένων (από τον μιχάλη) για ρατσισμό και αντι-ρατσισμό στην ελλάδα, με αφορμή τις ευαισθησίες που επέδειξαν ντόπιοι χαλανδριώτες απέναντι στους εκεί ρομά, μια ακόμα συνέντευξη από συντρόφισσες από τη γερμανία που μας απάντησαν σε ερωτήσεις σχετικά με το πόσο έξυπνοι είναι οι έλληνες, άντρες αντιφασιστες που δεν έχουν αναπτύξει ακόμα φεμινιστικές antifa ομάδες (fight back!). Ακόμη, κάποιες σπάνιες αλλά υπαρκτές κοινωνικές επαφές που κατάφερε να συνάψει το Cafe Morgenland με το Terminal119 σε ένα γράμμα για τον περιβόητο ‘ισλαμοφασισμό’, εννιά σχεδόν χρόνια πριν… Τέλος, επειδή τίποτα δεν αφήνουμε να πέσει κάτω, δύο υστερόγραφα σε παλιότερα κείμενα του περιοδικού, ένα περί Κοινωνικού Ιατρείου Θεσσαλονίκης (1ο τεύχος) και άλλο ένα περί κριτικών που δεχτήκαμε για το κείμενο περί Pedophobic Discourses (3ο τεύχος). Plus ένα οπισθόφυλλο με στιχάκια σε τοίχους, αφιερωμένα στη νέα κυβέρνηση!

Όλα αυτά από την βρώμικη Τρίτη στο περίπτερο της Στουρναρη & Σπ. Τρικούπη γωνίας στα Εξάρχεια και το Κεντρί στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου. Για άλλες πόλεις, μην αδημονείτε, θα έρθει σύντομα, αλλά αν είναι να σκάσετε κιόλας από την αγωνία σας, επικοινωνείστε με το crew: 0151@espiv.net

 

Stepanyan TSP, 19-02-2015

Δημοσιεύθηκε στην antifa ντοκουμέντα και χαρακτηρίσθηκε , , , . Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *